1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Национална асоциация на зърнопроизводителите се разширява

Национална асоциация на зърнопроизводителите се разширява

Приемането на новия член се случи по време на провеждането на Общо събрание на НАЗ и е гласувано единодушно от всички регионални сдружения

Национална асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) се разширява с приемането на новия член Асоциация Камчийска долина - новосъздала се организация, която обединява зърнопроизводителите от Варненска област. Председател на Асоциация Камчийска долина е Мартин Балулов – зърнопроизводител от 2012 г., собственик на винарска изба и цех за месни деликатеси.

Приемането на новия член се случи по време на провеждането на Общо събрание на НАЗ и е гласувано единодушно от всички регионални сдружения.

„Учредяването и присъединяването на Асоциация Камчийска долина е знак, че НАЗ расте и се развива в правилна посока. Имаме запитвания и от други региони, които искат да станат наши членове, което говори, че все повече колеги усещат острата нужда да бъдат представлявани от добре структурирана организация. НАЗ ще отстоява наравно интересите на фермерите от новата организация и заедно вярвам, че ще успеем да постигнем устойчивост в сектора“, заяви Илия Проданов, председател на НАЗ. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.