1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. ОТКРИТ ДЕН НА ПШЕНИЦАТА И ЕЧЕМИКА

ОТКРИТ ДЕН НА ПШЕНИЦАТА И ЕЧЕМИКА

Опитни полета на Ф+С-Агро ООД съвместно с Образцов Чифлик Русе

Част от портфолиото на Ф+С-Агро ООД беше представено на открит ден на пшеницата и ечемика, организиран през месец юли съвместно с Образцов Чифлик - гр. Русе. Активното присъствие на земеделски производители от региона е показателно за големия интерес към събитието.

 Фермерите имаха възможността да видят различни сортове пшеница и ечемик на известни международни компании. Екипът на Ф+С-Агро ООД ги запозна както с особеностите на всеки сорт, така и с изведената растителна защита на опитните полета. С голям интерес присъстващите сравниха представянето на различните сортове пшеница и ечемик, поставени на едно и също поле, при едни и същи условия, като имаха възможността на по-късен етап да се запознаят и с резултатите от жътвата на демо полетата. Освен качествения посевен материал, за отличното състояние на полетата допринасят и продуктите, с които беше изведена технологията на опитите – подходящо подхранване с качествени листни торове и препарати за растителна защита от портфолиото на Ф+С-Агро ООД.

 Екипът на Ф+С-Агро ООД вярва, че коректното партньорство при избора на високодобивни сортове пшеница и ечемик, както и извеждането на качествена растителна защита, са ключът към успешното земеделие и основен приоритет на компанията.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.