1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Първо силно участие на Суфле Агро България на Агра 2022

Първо силно участие на Суфле Агро България на Агра 2022

Семена, ПРЗ, торове и биостимулатори - всичко за земеделието

Суфле Агро България представи на Международното изложение АГРА 2022 цялостни решения за земеделието. Компанията разполага с богато портфолио от листни торове - уникални комбинации от макро- и микроелементи и аминокиселини.

Решение за пролетта е CereaSTART за ранно подхранване на пшеница и ечемик - от трети лист до края на братене. Продуктът спомага развитието на второстепенни корени, които да подсигурят продуктивни братя и по-добро хранене на растението усвоявайки вече вложените гранулирани торове.

NitroTOP 300 г/л висока концентрация на азот в две форми за бързо и дълготрайно хранене, в комбинация с магнезий и сяра, за постигате оптимални параметри на качество и добивни резултати. Продуктът се налага като отлично и изгодно решение за подхранване с азот при всички култури, без риск от пригор. Приложен във флагов лист при житни култури с иновативния биостимулатор StimTOP, ще подсигури необходимата ремобилизация на азота, както и висок протеин, оптимизирайки добива.
Много от земеделците избират биостимулатора StimTOP, който помага на растенията при всякакъв стрес – измръзване, засушаване или при преодоляване на хербициден стрес. Иновативната му формулация с екстракт от водорасли и свободни аминокиселини, микро- и макроелементи дават директно енергия на културите за оптимални резултати.

Суфле Агро има богато портфолио семена при основните земеделски култури. Царевицата е представена от най-ранното до най-късното ФАО, като DATABAZ 300 и HOTSPOT 340, MOPED 350, EXTASIA 400, DEVICE 430. ISULEA 460 и PIANELLO 490 са рекордьори във високия сегмент при всякакви условия на отглеждане, подходящи също и за поливно земеделие. При слънчогледа компанията има също иновативни разработки в четирите технологии: TECADRA експрес, FLORMASTER клиърфийлд, COOPER клиърфийлд плюс, BALSITO конвенционален високоолеинов слънчоглед, вече предпочитан и като втора култура след пшеница и ечемик.
Суфле Агро е пословична с високодобивния и си пивоварен ечемик и с това, че гарантира сигурен пазар на своите клиенти.

При количествени заявки на царевица и/или слънчоглед земеделските производители получават отстъпка до 15 лв. на торба.

 

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.