1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Поръчайте семена чрез онлайн магазина на Косад Семанс – бързо, лесно и удобно

Поръчайте семена чрез онлайн магазина на Косад Семанс – бързо, лесно и удобно

Получавате приоритет в доставката и гарантирана промоционална програма

On-line магазинът за пазаруване на семена на Косад Семанс е интернет платформа, на която земеделските производители могат да заявят семена с марката Caussade Semences.

1. Пролетна кампания – за заявка на слънчоглед, царевица, сорго, соя, люцерна. Активна е в периода от 1-ви ноември до 30-ти юни на следващата година.

2. Рапична кампания – за заявка на хибридни семена рапица. Активна е в периода от 1-ви юни до 30-ти септември.

3. Кампания житни култури – за заявка на сертифицирани базови семена или житни култури от първо размножение в т.ч. пшеница, ечемик и тритикале. Активна е в периода от 1-ви юни до 30-ти ноември.

Задължително условие при поръчката да бъде избран Оторизиран дистрибутор. Платформата позволява и плащане на заявката, като се прилага цената посочена в магазина. Плащането осигурява приоритет в доставката до изчерпване на количествата.

Как да пазарувате семена онлайн? 

Като влезете в сайта на компанията на адрес www.caussade-semences.bg , трябва да изберете от менюто бутона МАГАЗИН. За да може да работите в платформата, трябва да се регистрирате, като въведете вашите данни. На посочения от вас e-mail ще получите съобщение за регистрация и първоначална парола за достъп. Сменете паролата, за да създадете своя профил и да управлявате вашите поръчки. След регистрация влезте в менюто МАГАЗИН. Там ще намерите прозорци с различните култури, които предлага компанията – царевица, слънчоглед, рапица, житни култури, люцерна и други в т.ч. соя и сорго. Избирате културата и се прехвърляте в платформата, от където следва да направите своята поръчка.

След като сте избрали всички продукти, следва да прегледате финално поръчката, като влезете във вашата кошница. След като финално сте избрали и проверили всички продукти следва да потвърдите поръчката за изпълнение.

При потвърждаване на заявката автоматично се генерира имейл до избрания от вас дистрибутор, което е покана за сключване на договор за покупко-продажба на избраната селекция.

От Косад Семанс подчертават, че доставката на семената е безплатна.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.