1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. С Лебозол защитавате бъдещия добив

С Лебозол защитавате бъдещия добив

Тотал Кер и Авитар са предложенията на Лебозол за есенната кампания

Третирането на семената е важна стъпка при подготовката на новата стопанска година. На платформата „Дни на полето“ фирма Лебозол представи продуктите Тотал Кер и Авитар. „Тотал Кер съдържа азот, фосфор, калий, мед, манган, цинк и аминокиселини. Той стимулира семената за по-добро поникване. Прилага се при пшеница, царевица и слънчоглед. При пшеница дозата е 3 литра на тон. Посевите се гарнират много по-добре, по-дружно и по-бързо. Имаме по-силен старт в сравнение с посеви с нетретирани семена. Тотал Кер защитава бъдещия добив!“, заяви Тодор Тодоров – агроном, представител на Лебозол за Варна и Добрич.

lebosol-total-ker

Авитар е със съдържание на аминокиселини и морски водорасли, хуминови и фулвокиселини. След третиране на семената се засилва устойчивостта на стрес. Това гарантира дружно поникване, здрав и по-добре гарниран посев и по-добри резултати при жътва. Авитар се прилага в доза 2 литра на тон.

„Продуктите на Лебозол са с немско качество, гарантирано от производителя. Това са едни от най-наситените с микроелементи продукти!“, подчерта още Тодор Тодоров.

Галина Недкова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.