1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Защо всички препоръчват Лев Инс?

Защо всички препоръчват Лев Инс?

Пострадали земеделци са доволни от коректното разглеждане и своевременното заплащане на щети

Земеделски производители от всички краища на страната масово препоръчват на свои колеги да застраховат реколтата си в ЗК „Лев Инс”. В последните години компанията повиши много качеството на предлаганите земеделски застраховки, което увеличи изключително доверието към нея.

LevIns

Основното предимство на Лев Инс е отношението към клиента. Служителите на компанията отделят специално внимание на всеки един клиент, независимо от обема на площите, които обработва. Коректността и добрите финансови условия са другите големи преимущества на Лев Инс. Пострадали земеделци не скриват задоволството си от коректното разглеждане и своевременно заплащане на щети, нанесени на застрахованата им продукция. 

LevIns3

Ето какво заявиха за Аgro.bg земеделци, работещи със ЗК „Лев Инс” АД: 

Юлиян Додов – земеделски производител, с. Роза (област Ямбол)
„Лев Инс са коректни. Миналата година имах щета, която беше доста значителна и веднага сe отзоваха на моите злополуки с продукцията. Реални са. След това поддържахме връзка и всичко беше точно. Бих ги препоръчал с удоволствие, защото аз съм много доволен.” 

Петър Димов – земеделски производител, с. Винарско (област Бургас)
„Лев Инс постъпиха изключително коректно. Аз съвсем случайно попаднах на тях и останах изключително доволен от отношението към клиента, от А до Я. От самото начало до самия край, всичко беше направено с тяхно съдействие изключително коректно и с много добро отношение.

Така се случиха нещата, че когато настъпи застрахователното събитие, още преди да дойдат експертите от Лев Инс, аз имах ясна представа каква е точно щетата. Проверката беше направена изключително коректно, а оценката се доближи почти едно към едно с първоначалните ми очаквания. т.е. всичко беше просто блестящо извършено.“

Кирил Киров – земеделски производител от област Добрич
„С Лев Инс възобновихме работа отскоро, имаме добра комуникация и бърза реакция. Много лесно се работи. Както се казва - няма подводни камъни и има добра комуникация. Лев Инс е добър партньор в земеделието в момента и препоръчвам на всички да се застраховат, тъй като променливите климатични условия правят нашия бизнес много труден. Трябва да имате застраховател, който да може да реагира, когато климатът не отговори на очакванията ни – градушки, замръз и други подобни климатични аномалии.“

За допълнителна информация - телефон: 0800 10 200 или https://www.lev-ins.com/produkti/zemedelski-zastrahovki/

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.