1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. 7 успешни години с Лебозол България

7 успешни години с Лебозол България

Снимка:

Компанията е с лидерски позиции при листните торове

Седем успешни години отчита Лебозол България на родния пазар. Доволни сме от всичко, което сме постигнали, каза в интервю за Агро.бг Хусейн Ахриев, управител  на Лебозол България. „Разпознаваеми сме вече на пазара. Не вярвам да има в страната земеделци, които да не ни познават. Независимо какви култури отглеждат: полски, овощни, зеленчуци, лозя...Голямо наше предимство е широкият ни асортимент от продукти.

Като фирма, занимаваща се с хранене на растенията през листата, ние трябва да отговорим на всички въпроси, свързани с храненето на растенията. И затова имаме продукти, както се казва - от А до Я, всичко, от което се нуждаят земеделските култури. С други думи- предлагаме всичко, започвайки от подхранване на семената до най-късните фази от развитието на културите. Именно с това изградихме своя авторитет, плюс още нещо. За тези 7 години Лебозол България създаде един много професионален екип. Периодично минаваме през обучения и можем да бъдем много добри консултанти на земеделските стопани. Мога да обобщя, че фирма Лебозол България твърдо е стъпила на българския пазар и ще бъде там докато върши своята работа с такива продукти и по този начин. Нещо повече - ние възприемаме нашия бизнес като мисия. Повече от 30 години Лебозол Дюнгер ГмбХ се занимава с растенията и тяхното изучаване. След като знаем нуждите на културите, от какви хранителни вещества имат те нужда, тогава се правят нашите торове.

Така че нашата мисия е да получаваме от растенията максимални добиви и качество, и да ги спасяваме от стресовите ситуации. Нещо, с което се справяме много добре. И това не го казваме ние. Показват го стотици български полета, потвърждават го и стотици български земеделци.“

Автор: Валери Станев

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.