1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Ариста ЛайфСайънс – по-добрият избор в растителната защита

Ариста ЛайфСайънс – по-добрият избор в растителната защита

Компанията успешно налага новите се продукти

Рапицата на фирма ЕКО Продукти е пощадена от неблагоприятните климатични условия. Растителната защита е изведена с препарати на Ариста ЛайфСайънс.

През есента  приложили Цитрин Макс и Даскор, новите продукти на Ариста. Цитрин Макс е широкоспектърен инсектицид . Той  съдържа на 500 г/л циперметрин. Оказва бърз начален ефект, като поразява както възрастните, така и ларвите и яйцата на неприятелите. Упражнява контрол на голям брой неприятели по земеделските култури. Даскор с активни вещества Циперметрин и Хлорпирифос-метил притежава контактно, стомашно, инхалаторно действие и отблъскващ ефект на неприятелите. Контролира широк кръг неприятели в рапица. Последействието му е от  14 до 21 дни в зависимост температурата на средата.

Даскор действа в отличен синергизъм с другия иновативен продукт на Ариста Тонивит. Тонивит е предназначен за оптимизиране на добива и качеството на продукцията. Течен биостимулатор, който се използва за активизиране физиологията на хранене на растенията и постигане на по-развита коренова система.

Борбата с плевелите е изведена с дългогодишния продукт, доказал качествата си на пазара- хербицида Пантера.

Партньор на всички растително-защитни продукти е Силвет ( комбинация от омокрител и прилепител  в  едно).

Ариста ЛайСайънс налага новия си продукт - хербицида Клиофар, иновативна формулация с широк спектър на обхавт на плевелите.

Автор: Диана Александрова 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.