1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Ариста с отлични решения за пиперопроизводителите

Ариста с отлични решения за пиперопроизводителите

Компанията направи презентация по време на общото събрание на Асоциация „Български Пипер“

Атрактивни продукти за растителна защита и подхранване на културите представи Ариста ЛайфСайънс на Общото събрание на Асоциация „Български пипер“ в Хисаря.

Грижата за пипера стартира с продукта Проплант за третиране на разсада, заяви Христо Атанасов, търговски мениджър на Ариста за Западна България. Продуктът представлява системен фунгицид, с предпазно и лечебно действие, за контрол на почвени патогени, причиняващи кореново гниене.

Зоксис 250 СК е широкоспектърен фунгицид с трансламинарно и системно действие за контрол на голям брой гъбни болести, който е с доказан успех в зеленчукопроизводството.
Друг продукт за пиперопроизводителите е Каптан 80 ВГ - контактен фунгицид с отлично предпазно действие срещу широк спектър от фитопатогени (гъбни болести).

Даскор е с контактно и стомашно действие, газова фаза и добре изразено репелентно действие. Това е продукт с изключително благоприятен екологичен профил и широк спектър на контролираните неприятели.

Цитрин Макс е висококонцентриран инсектицид с активно вещество 500 г/л циперметрин с широк спектър на действие, ниска доза на приложение и дълго инсектицидно последействие.
Селект Супер е селективен системен листен хербицид срещу едногодишни и многогодишни житни плевели за употреба при широколистни култури, подчерта Христо Атанасов.

Ариста предлага на зеленчукопроизводителите още листни торове и биостимуланти на основата на морски водорасли, като БМ старт, съдържащ микроелементи с фитохормони на растежа и аминокиселини, с цел за гарантиране отлично оплождане и опрашване на пипера.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.