1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Байер с нови предложения за земеделските производители

Байер с нови предложения за земеделските производители

Компанията провежда традиционните си февруарски срещи - една от които днес в к. к. Златни пясъци

Виолета Дикова, регионален мениджър на Байер за Североизточна България започна с представяне на екипа в района, част от експертите от скоро са част от екип на Байер. 
От компанията казаха, че в момента развитието на пшеницата е добро, благодарение на валежите от последните два дни. Реколтата ще бъде спасена. При хербицидните предложения Виолета Дикова презентира Секатор POWER - ново предложение от Байер, което дава пълен контрол на широколистните плевели; бързо навлиза в плевела; действа максимално ефективно. Има още по-категоричен и бърз ефект срещу мак, великденче, здравец и теменуга. Байер показа със снимки на земеделските производители в залата в хотел Интернационал ефектът от Секатор 10 мл/дка + Биопауър 50 мл/дка срещу великденче. 
 
Представиха и Пасифика Експерт - оптимално решение за смесено заплевеляване. Основните предимства са свързани с това, че Пасифика Експерт е единственият продукт на пазара за смесено заплевеляване с три активни вещества. Действа безкомпромисно срещу житни и широколистни плевели и може да се прилага както наесен, така и напролет в зимна пшеница. 
 
Фунгицидните предложения са: Солигор - предпазен, лечебен и изкореняващ ефект. Това е най-предпочитаният фунгицид на пазара в житни култури от 2017 г. насам. Фалкон се отличава с характерно изкореняващо действие срещу брашнестта мана и причинителите на ръжди. Той се прилага успешно в ранна вегетация с доза от 50 мл/дка. Зантара с основни предимства: силен предпзен и лечебен ефект; много широк спектър на контролирани болести. Експертите от Байер препоръчват да се използва на флагов лист.
Байер представи и новите си пакетни предложения за българските фермери.  
 
 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.