1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Corteva Agriscience™ с участие на първия уебинар, организиран от НАЗ

Corteva Agriscience™ с участие на първия уебинар, организиран от НАЗ

Събитието ще се проведе на 18 февруари (четвъртък) от 10 часа

Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) стартира поредица от уебинари „Земеделие 2021“. На първото онлайн събитие, което ще се проведе на 18 февруари /четвъртък/ от 10 часа чрез платформата Webex, екипът на Corteva Agriscienceще представи най-доброто от портфолиото си в областта на семената и растителната защита.

Първият панел ще се води от Иван Дражев – маркетинг мениджър и Георги Герджиков – мениджър ключови клиенти в Corteva Agriscience. Те ще представят презентация на тема „За българските земеделци – най-доброто от CORTEVA AGRISCIENCE”.

Corteva Agriscience, отдел земеделие при Dow DuPont, е единствената голяма научна компания, изцяло посветена на селското стопанство. Съчетавайки силните страни на DuPont Pioneer, DuPont растителна защита и Dow AgroSciences, използваме най-ярките умове и опит в селското стопанско, придобити в продължение на два века научни постижения.

За да получите линк за достъп, е необходимо да се свържете с административния екип на НАЗ: office@grain.bg или 02/953 37 26.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.