1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Доброто хранене на растенията също има своята тайна

Доброто хранене на растенията също има своята тайна

Green Ground представи топ продуктите си на БАТА АГРО 2016 Есен

Със силен интерес към представителния си щанд на БАТА АГРО може да се похвали Green Ground. Фирмата е ексклузивен представител за България и Балканите на две големи европейски компании за производство на иновативни продукти за подхранване на земеделските култури. Към момента в продуктовата листа на Green Ground може да откриете повече от 30 вида органични торове, голяма част от които са сертифицирани за използване при биологичното земеделие. В допълнение на своите продукти екипът на младата и амбициозна компания предлага на клиентите и полезни услуги като почвен анализ, анализ на растителни проби, почвени карти. Сред топ продуктите, предлагани от Green Ground, е Humus Active - висококонцентриран течен почвен подобрител, със 100% органичен произход, наричан още „жив“ тор, който има благотворно действие едновременно и върху растенията, и върху почвата.

Силен е интересът на фермерите и към Plonar Active - висококонцентриран гранулиран органичен тор, предназначен за наторяване на всички видове земеделски култури. Това е оптимална комбинация от органични съставки, като 1 кг от него ефективно замества 1 тон оборски тор.

Agro Argentum пък наистина може да бъде наречен революционен продукт за селското стопанство. Това е течен тор, базиран на сребърни нанотехнологии, който стимулира имунитета на растенията, интензивността на фотосинтезата и техния растеж. Продуктът е подходящ за всички видове земеделски култури, като се прилага листно или чрез система за капково напояване.

Друг ефикасен продукт от Green Ground е Agro Ferrum - течен тор на базата на нанотехнологии, който предоставя необходимите на растенията количества желязо (Fe) в лесноусвоима от тях форма.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.