1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Промо пакети и бонуси за пролетната кампания

Промо пакети и бонуси за пролетната кампания

Байер представи изгодни растителнозащитни решения на семинар в Силистра

Партньорството означава доверие и подкрепа. Компанията Bayer Crop Science и през тази година предлага за пролетната кампания не само доказани и ефективни решения за растителна защита, но и много изгодни промоционални пакети.

„Решихме да подкрепим земеделските производители, защото сме близо до тях и знаем, че годината няма да е лесна, затова се постарахме да направим така, че да са доволни и да имат максимални резултати с нашите продукти“, каза Преслава Скорчелиева, регионален представител на Bayer Crop Science, на семинар в Силистра. Форумът събра земеделци от Североизточна България – лоялни клиенти на компанията.

Акцент на събитието бяха промоционалните пакети на компанията.

Хусар Клас и Солигор® - пълна защита в пшеница на промо цена

Най-актуалният пакет за първо третиране в пшеница е 24 л Хусар Клас и 60 л Солигор®. Фермерите получават преференциална цена и за двата продукта. Пакетът е за 800 дка, но при закупуване на по-голямо количество - на всеки 100 л Солигор® в пакет бонусът е 10% или 10 л физически бонус.

Секатор® ОД и Солигор® в пакет с продуктов бонус

От тази отстъпка могат да се възползват и тези, които изберат пакета Секатор® и Солигор®. Предложението важи и за Пума®Супер.

Хусар Клас, Секатор®ОД, Пума®Супер и Солигор®

На всеки 100 л Солигор® в пакет с Хусар Клас, Секатор® и Пума®Супер земеделските производители ще може да се възползват от 10 л безплатен Солигор®.

Тази година хербицидът Пасифика®Експерт ще е на по-ниска цена. Освен по-добрата цена за всеки 10 кг - бонусът е 1 кг.

Бонус пакет за семена Декалб и хербициди за царевица

Bayer Crop Science тази година ще предложи комбиниран пакет на продукти за РЗ с генетика. При закупуване на 50 торби семена Декалб царевица в комбинация с хербицид за опазване на културата, в това число Аденго®, Капрено® СК, Лаудис ОД, Екип® и др., отстъпката е 10% за всяка торба със семена. В същото време тези, които решат да се възползват от Децис 100 ЕК, ще получат още 5% отстъпка.

Байер има технология в царевица, която включва почвен хербицид Мерлин® Флекс и вегетационно предложение Капрено® СК или Монсун Актив ОД. Ако фермерът използва генетика Декалб и технологията на Байер в царевица, може да очаква максимална отстъпка - 15% от цената на торба семена.

От промоционалните пакети на Байер ще се възползва и земеделската кооперация в с. Зафирово, която на 100% работи с продуктите на Байер, съобщи агрономът Калоян Костадинов.

В пшеница традиционно разчитат на иновативния Аскра Експро®. „Сравнен с конкурентни продукти, той даде около 2 седмици „зелен ефект“ и разлика в добива около 100 кг/дка. При царевицата използваме почвено Аденго® и ако е необходимо вегетационно правим корекция с Вентум®ВГ. В културата рапица през есента започваме с Тилмор®240 ЕК и инсектицид, ако е необходимо - Децис100 ЕК. Пролетно също прилагаме Тилмор®240 ЕК за първо пръскане, а второто с Пропулс®250 СЕ.“

От кооперацията вече са определили технологията, която ще използват тази пролет, предвид метеорологичните условия, като ще стартират със Солигор® в пшеница, който дава дълготраен ефект в борбата с повечето икономически важни болести.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.