1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Сигурна защита от Дюпон през 2015 г.

Сигурна защита от Дюпон през 2015 г.

Компанията презентира продуктовата си листа на БАТА АГРО 2015

Топ предложението от Дюпон на пролетното издание на БАТА АГРО 2015 е пакетът за борба с широколистни плевели при житни култури. В него са включени най-селективният хербицид при житни - Гранстар Супер и фунгицидът Кредо, който е първият продукт от новата серия Висша класа фунгициди, която Дюпон ще предложи на българския пазар през следващите години. Пакетът е предвиден за третиране на 500 дка и включва 2 кг. Гранстар Супер и 75 литра Кредо.

Най-новото предложение от Дюпон при житни култури и най-новият мощен фунгицид за борба с брашнестата мана е продуктът Талиус. Той е на базата на активното вещество прокиназид и гарантира отлична защита при чувствителни сортове и гъсто засети посеви. Прилага се в доза 15 мл на дка.

Силни и безкомпромисни са предложенията на Дюпон и при царевица. През 2015 фермерите могат да разчитат на двата хербицида Принципал и Принципал Плюс. От 2014 Дюпон навлиза чувствително и в друг сегмент - инсектицидите с новия си продукт Кораген. Това е нов широкоспектърен инсектицид с контактно и стомашно действие, за контрол на царевичен стъблопробивач и нощенки при царевица. При опазването на рапицата от неприятели Дюпон предлага инсектицидът Авант, който е с дълго последействие и сигурна защина по врме на цъфтеж.

Автор: Валери Станев

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.