1. Начало
  2. Новини
  3. Растителна защита
  4. Суммит Агро представи на Агра 2017 нови продукти

Суммит Агро представи на Агра 2017 нови продукти

Високо качество и конкурентни цени

На Агра имаме възможност да представим както познати вече продукти, така и новите моменти в бизнеса- новите ни технологии, да се срещнем с клиенти и в същото време да сверим часовника си с конкурентите, коментира управителят  на Суммит Агро доц.  д-р Мирослав Титянов. Щандът на компанията заема централно място в  палата номер 13, където в по-голямата си част са разположени и повече от агрофирмите в растителнозащитния  бранш.

Новост при хербицидите е Бисмарк КС, предназначен е за  борба с широколистни житни плевели в широк диапазон култури. Белуре-Т е впечатляващ продукт, който компанията предлага с активно вещество трибенурон. С  много високо качество и изключително конкурентна цента, той е произведен в  Испания.  Отлично  се смесва с един от новите хербициди на Суммит Агро- Флуростар 200  за борба с широколистни плевели в житни култури.

При фунгицидите в житни новост е Тесоро 250 – високо качество  на добра цена и отличен ефект. Актуално в продуктовата листа на компанията е и Лиматак, той се използва  срещу голи охлюви. Суммит Агро предлага и 4 вида феромони за биологична борба с неприятели.

Компанията е лидер в предлагането на торове, а през 2017 г. ще предложи и продукти за биопроизводството.

Автор: Диана Александрова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.