1. Начало
  2. Новини
  3. Селекция
  4. 20 години Ф+С-Агро ООД – вашият партньор в успеха

20 години Ф+С-Агро ООД – вашият партньор в успеха

Ф+С-Агро ООД предлага на своите клиенти високодобивни семена пшеница, ечемик и рапица - селекция на водещи международни компании

В отговор на високите изисквания на земеделските производители Ф+С-Агро ООД представя на българския пазар висококачествени сертифицирани семена пшеница и ечемик, собствено производство.

Всяка година Ф+С-Агро ООД дава възможност на земеделските производители да се запознаят с разнообразни сортове пшеница и ечемик на демо полета с една основна цел - непрекъснатото надграждане и подобряване на портфолиото на предлаганите продукти. Екипът от специалисти-агрономи с богат опит и познания в сферата на растителната защита следи подготовката на висококачествени семена за посев, наблюдава развитието на посевите в стопанствата и консултира земеделските производители от сеитба до жътва. Тяхната основна задача е да осигурят безопасността на отглежданата реколта във всяко стопанство и всеки район.

 „Наш основен приоритет е да предложим най-добрите решения за всяко поле, както и най-качествените продукти на пазара, за да получат нашите клиенти високи добиви и да реализират качествена продукция“, заяви управителят на Ф+С-Агро ООД г-н Светльо Стойчев.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.