1. Начало
  2. Новини
  3. Селекция
  4. Растеж отвъд добива посредством нововъведения

Растеж отвъд добива посредством нововъведения

За 2021 г. търсене добре познатите хибриди Конойл, неповторимата гама Оникс, изключителните високоолеинови и страхотните линолови продукти на Нюсийд

Нюсийд (Nuseed) доставя стойност ОТВЪД ДОБИВА (BEYOND YIELD®) на световно ниво посредством специализирани услуги: местно доказани семена на канола, етиопска рапица, сорго и слънчоглед за земеделски стопани; и нови, основаващи се на растения решения за крайни потребители.

Нюсийд развива входни характеристики за върхови агрономически показатели, отивайки същевременно отвъд добива, за да комерсиализира изходни характеристики на растенията с нова стойност и пазарни възможности. Всички хибридни програми на Нюсийд са примери за собствени сортове, разработени за специфични крайни потребители и доставяни от Стойностите вериги на Нюсийд, изградени посредством сътрудничество в отрасъла.

Главната ни цел в Европа е предлагането на маслодайни и конфекшън слънчогледови хибриди, освен увеличаването на използването на сорго. Търсенето на маслодаен слънчоглед в Европа е възможност за екипа да удвои растежа си на годишна база. Посредством изграждането на стратегически модел на дистрибуция за маслодайни сортове и продукти с добавена стойност - като новите, първокачествени, изцяло черни конфекции Оникс на Нюсийд - фирмата осигури на стопани и дистрибутори високи добиви и нови пазарни възможности, високо качество на преработвателните предприятия и неповторим продукт за крайна употреба на пекарите за кетъринг по европейските изисквания. Гамата продукти на Нюсийд Европа включва също нарастващо портфолио за сорго за зърно и фураж, а на хоризонта се появяват нови хибриди канола. Регионалният и глобалният фокус на Нюсийд върху добавянето на стойност към всеки хектар привлича както земеделските стопани, така и крайните потребители, които споделят стойността на Нюсийд отвъд нагласата за добив.

За сезон 2021 г. в България предлагаме слънчогледови хибриди с върхови показатели, широката ни гама продукти ще подхожда за всяко стопанство. Добре познатите хибриди Конойл, неповторимата гама Оникс, изключителните високоолеинови и страхотните линолови продукти ще се предлагат през местните дистрибутори.

Nuseed

Над 250 служители на Нюсийд работят в 11 обекта по целия свят и два Новаторски центъра на Нюсийд от световна класа. Създадена в Австралия през 2006 г., Нюсийд се разрасна, за да предлага водеща в отрасъла зародишна плазма, модерни молекулярни възможности, регионална научноизследователска и развойна дейност и търговски изпитания със специални екипи в Австралия, Европа, Северна и Южна Америка и продажби в повече от 30 държави. Нюсийд е изцяло дъщерно дружество на Нюфарм Лимитид (ASX:NUF). Научете повече на nuseed.com.

За повече информация относно местната дистрибуторска мрежа и нашите продукти се свържете с нас чрез Фейсбук страницата на Нюсийд България или на имейл info.eu@nuseed.com.


 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.