1. Начало
  2. Новини
  3. Времето
  4. До края на работната седмица ще се редуват слънце и дъжд

До края на работната седмица ще се редуват слънце и дъжд

Снимка:

Температурите в четвъртък ще достигнат до 34 градуса

До края на работната седмица ще се редуват слънце и дъжд, като температурите в четвъртък ще достигнат до 34 градуса, а във всеки един от дните до петък не се изключени обилни валежи, сочи прогнозата на специализирания сайт sinoptik.bg, цитирана от Нова телевизия. Утре в Източна България ще е предимно слънчево, а в Западна ще има следобедни валежи. Минималните температури се очакват да бъдат около 14 градуса, а максималните - 30.

В сряда ще превали главно в северните райони, като обезпокоителна е прогнозата за съществени количества дъжд в Добружда, където още се възстановяват от последните порои и наводнения. Ще бъде една идея по-горещо от вторник, като максималните температури ще са около 31 градуса.

В четвъртък ще бъде топло с температури до 34 градуса. Над Западна и Северна България ще превалява. В петък северозападният вятър бързо ще подгони облаците на изток. Ще захладнее, а дъждове са възможни преди обед в северните райони. Леко ще захладнее и термометрите по пладне ще показват около 28 градуса на сянка.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.