1. Начало
  2. Новини
  3. Времето
  4. Топло за началото на ноември време с максимални температури между 18° и 23°

Топло за началото на ноември време с максимални температури между 18° и 23°

Снимка:

Преди обяд в равнините и котловините ще има мъгла или ниска слоеста облачност

Днес преди обяд в равнините и котловините ще има мъгла или ниска слоеста облачност, като подобрение на видимостта ще настъпи около обяд. В планинските райони, а след обяд и над останалата част от страната, ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока облачност. След пладне ще се появи слаб, в източните райони до умерен вятър от юг-югозапад. Такава е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) - БАН, съобщи Агенция „Фокус”. Топло за началото на ноември време с максимални температури между 18° и 23°, в София – около 20°.

Над Черноморието преди обяд ще има ниска слоеста облачност, на места и мъгла. След обяд ще се появи до умерен юг-югозападен вятър и видимостта ще се подобри, а облачността ще се разкъса. Максимални температури: 19°-21°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока облачност. Ще духа предимно умерен юг-югозападен вятър, който привечер ще започне да се усилва. Топло време, с максимална температура на височина 1200 метра около 14°, на 2000 метра – около 9°.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.