1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. 6 години пълна гаранция за компактните и пъргави трактори Кубота от серия B1

6 години пълна гаранция за компактните и пъргави трактори Кубота от серия B1

Безброй възможности и разнообразни приложения в земеделието и градината

 

Кубота започва да обръща все повече внимание и към хоби фермерите, които също се нуждаят от качествена и удобна техника. За тях са подходящи модели от серията трактори B1. Компактни размери, екстремна маневреност и висока ефективност - серията B1 ще изпълни всички ваши изисквания. Надеждните дизелови двигатели в четири варианта на мощност от 12 до 24 к.с. отговарят на най-новите предписания за емисиите. Освен двигателите, и всички други основни компоненти като задвижване и оси са производени от Kubota и са оптимално съчетани един с друг. Резултатът от тези висококачествени компоненти е по-ефективна и икономична експлоатация.

Тракторите от серията са подходящи както за професионалисти, които ще използват трактора в оранжерии или други дейности, така и за хоби фермери или като помощник в поддържането на дворното пространство. Също както по-големите модели трактори те са стандартизирани и са напълно съвместими с много различни видове инвентар. Някои от прикачните инвентари, с които могат да бъдат използвани компактните трактори, са:

  •  Косачка – за да поддържате тревата в двора си в добро състояние.
  •  Фреза и плуг – за да направите своя домашна градина, където да отглеждате собствено производство зеленчуци.
  •  Мулчер – за да поддържате в добро състояние и по-трудни терени. Можете да чистите тръни и висока трева от неподдържани места.
  •  Пръскачка – за да отглеждате лесно и сигурно овощната си градина.
  •  Челен товарач и багерна уредба – за да преврърнете вашия трактор в малко багерче.
  •  Инвентар за зимна поддръжка – за да бъдете сигурни, че винаги пътят до вас ще бъде проходим дори в тежки зимни условия.
  •  Ремарке – за да може да превозвате товари от всякакъв тип.

 

Това, че тракторите от компактните серии на Kubota са произведени изцяло в Япония, гарантира тяхната здравина и качество. А ние го затвърждаваме, като Ви даваме 6 години пълна гаранция.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.