1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. AGROEXPO 2020 – най-голямото специализирано изложение в Турция за земеделие и животновъдство - от 06 до 09 февруари в гр. Измир

AGROEXPO 2020 – най-голямото специализирано изложение в Турция за земеделие и животновъдство - от 06 до 09 февруари в гр. Измир

По покана на организаторите АГРО ТВ ще гостува на събитието

Земеделска техника, оборудване за оранжерии, системи за напояване, торове, препарати, семена, продукти за биологичното земеделие, технологии в животновъдството и за преработката на мляко и месо – всичко това ще намерите на 15-ото издание на най-голямото турско специализирано изложение AGROEXPO 2020 в Измир.

То ще бъде разположено в 14 зали със закрита площ 110 000 кв. м. Панаирът ще събере 950 участници - важни международни производители, селскостопански и животновъдни компании, местни и международни производители на техника и оборудване. Очаква се изложението да бъде посетено от над 360 000 души.

През 2019 г. в изложението участие са взели 854 изложители и е било посетено от 337 240 души от 70 страни.

Тази година по покана на организаторите екип на АГРО ТВ ще посети изложението и ще представи водещи турски компании, които участват на събитието.

 

За организаторите: Orion Fair Services Inc. Co.

Orion Fair Services and Public Relations Inc. Co. е основана през 1986 г. и е специализирана в панаирни организации. Компанията организира първото в Турция земеделско изложение в Соке-Айдън през 1993 г. и продължава да организира панаири в различни части на Турция през годините. Orion определено е най-опитната компания за организация на панаири в сектора.

agrotv turkey

AGRO TV Turkey  и Turkish Agri Exporter са домакини на Агро ТВ при посещението на  Izmir Agro Expo 2020

Turkish agro exporter

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.