1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Американската компания Trimble е лидер на пазара по предоставянето на модерни GPS-решения

Американската компания Trimble е лидер на пазара по предоставянето на модерни GPS-решения

Системата Trimble EZ – Pilot управлява волана с помощта на вграден електромотор

Trimble представи новата асистираща система за управление с висока точност, на достъпна цена. Системата Trimble EZ – Pilot управлява волана с помощта на вграден електромотор, съвместно с дисплея Trimble CFX – 750 или интегрирания дисплей Trimble FMX, използвайки GNSS. Официалното изявление бе направено по време на Farm Progress Show.

Системата EZ – Pilot притежава елегантен дизайн и се закрепва за кормилната ос, осигурявайки свободен достъп до пулта за управление в кабината. Гъвкавостта на системата също така позволява неограничено ръчно управление.

Характеристики:

· Използвaйки новата Trimble T3 (подобрена теренна компенсация), системата EZ – Pilot управлява завиващите колела така, че да компенсира тежки терени и склонове.

·  Повишената въртяща мощност осигурява по-добро завиване на машини с по- твърда кормилна система.

· Съвместимостта с телескопични волани, позволява на потребителя да настройва волана нагоре или надолу според личните си предпочитания.

Опции за съвместимост към кормилната уредба:

·  Системата EZ – Pilot може да се инсталира към одобрени машини, като в същото време се запазва използването на оригиналния волан.

· Системата EZ – Pilot може да се инсталира и с опционален волан, който компенсира изместването така, че позицията на волана да съвпадне с първоначалната.

 „ Нашата цел беше да предоставим на клиенти ни, една достъпна, но високо качесвена система за управление, която е решение между Асистиращата система за управление EZ – Steer и Автоматичната система Autopilot,” каза Ерик Арвесен, Вицепрезидент на Trimble Земеделски сектор.“ Системата EZ- Pilot осигурява висока точност необходима за прецизни операции, като ивична обработка или сеитба и окопаване на редови култури на много достъпна цена.

За Trimble Земеделски сектор

Американската компания Trimble днес е лидер на пазара по предоставянето на модерни GPS-решения. Благодарение на Тrimble днес фермерите могат да управляват всеки един аспект от обработката на земята, за постигане на по-голяма продуктивност и ефективност и по-малки разходи – от сеитбата до жътвата. GPS – системите за навигация осигуряват прецизност на обработката, системите за автоматизирано управление на машината спестяват време и разходи, лазерните устройства дават ценни данни за обработваната земя, като спомагат за увеличаване на продуктивността.

За повече информация, посетете: www.trimble.com/agriculture.

 За Trimble

Trimble прилага технология, за да направи бизнеса и правителството значително по-продуктивни. Решенията са насочени към приложения, изискващи позиция или местоположение - включително проучване, строителство, селско стопанство, управление на военноморски  флот, обществената безопасност и картиране. В допълнение към използването на технологии за позициониране, като например GPS, лазери и оптика, решенията на Trimble могат да включват софтуер, със съдържание, специфично за нуждите на потребителя. Безжичните технологии са използват  за предаване на решение на потребителя и осигуряване тясна връзка между полето и офиса. Основана през 1978 г., Trimble е със седалище в Сънивейл, Калифорния.

За допълнителна информация посетете сайта на Trimble:  www.trimble.com или уебсайта на официалния дилър за България – НИК Електроникс ООД www.nik.bg.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.