1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Американският модел на бизнес и земеделие навлиза у нас със създаването на Titan Machinery Bulgaria

Американският модел на бизнес и земеделие навлиза у нас със създаването на Titan Machinery Bulgaria

Първият проект е свързан с изграждането на център за сезонно складиране на машини в Русе

Titan Machinery Bulgaria е името на новото българо-американско дружество, създадено между „Римекс 1-Холдинг" и Titan Machinery Inc. с  адрес на управление Северна Дакота, САЩ. Новината беше обявена на пресконференция в първия ден от изложението „АГРА 2012“ в Пловдив. На събитието присъстваха Президентът на Titan Machinery Inc. Питър Крисчънсън, Румен Лазаров, президент на „Римекс“, Диляна Иванова, изпълнителен директор  на Titan Machinery Bulgaria, както и целият екип на дружеството.

Създаването на новото българо-американско дружество беше приветствано от г-жа Барбара Лапини, съветник по търговските въпроси на САЩ в България, както и от представителите на компаниите CASE IH, Vaderstad, Kverneland, Salford, Tecnoma и Annaburger, с които „Римекс“ поддържа отлично дългогодишно партньорство.

„Много съм  развълнуван, че съм сред вас днес,  за да обявя, че Titan Machinery Inc.  обединява  своите сили  с „Римекс” и по този начин разширяваме бизнеса в България”, каза Питър Крисчънсън и обясни, че Titan Machinery Inc.  е най-големият дилър на CNH в света.” Нашата мисия  е да бъдем експерти в сферата на оборудването, да предоставяме най-добрите и класни  решения  за  нашите  клиенти  и доставчици”, заяви президентът на Titan Machinery Inc.,  която  през последната година е реализирала  приходи в размер  над  1,4 млрд. долара.

Българският пазар е с огромен потенциал за развитие, а фирма „Римекс“ има изградена изключително успешна търговска мрежа в страната, което е отлична предпоставка за разширяването на бизнеса на американската компания в Източна Европа. По думите на Питър Крисчънсън „Римекс“ е много силен партньор с подготвен и компетентен екип, който най-добре познава нуждите на пазара в страната. Американският инвеститор  планира да въведе свой софтуер за оптимизиране на работните процеси в компанията.

Целия материал за Titan Machinery Bulgaria четете в рубрика Актуално на портала...

Вижте видео за Titan Machinery Bulgaria...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.