1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Анатолий Александров: За първи път купувам нова машина и съм изключително щастлив

Анатолий Александров: За първи път купувам нова машина и съм изключително щастлив

5-годишна пълна гаранция, три безплатни обслужвания и специални цени на японски трактори

Конкурентните цени, които официалният вносител на Кубота за България (фирма КББГ) предоставя на своите клиенти, помогнаха на Анатолий Александров от видинското с. Ярловица да се сдобие с нова японска техника.

„За първи път купувам нова машина и съм изключително щастлив. Благодаря на фирма Агро КГ (официален представител на марката Кубота за Северозападна България), за офертата им“, сподели земеделецът.

М5111 е с мощност 113 к.с. Това е многофункционална машина, подходяща за всякакви стопанства и съвместима с различни по вид и предназначение прикачни инструменти.

kubota

Моделът е оборудван с 4-цилиндров дизелов двигател Кубота. Удобната за превключване трансмисия осигурява гладка и лесна смяна на скоростите. С 36 предни и задни предавки, тя обхваща всички изисквания за работа на полето, в пасища и зеленчукови градини. Двигателят отговаря на IV етап на стандарта за вредни емисии.

5-годишната пълна гаранция и трите безплатни обслужвания, както и специалните цени за двата модела (М5091 – 95 к.с. и М5111 – 113 к.с.) от серията М5001 ще бъдат до края на 2020 г.

 

kubota

Възможност за кредит с 0% годишна лихва.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.