1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Argo Tractors с мащабна инвестиция във Франция

Argo Tractors с мащабна инвестиция във Франция

Симеоне Морра, корпоративен бизнес директор: "Тя е много важен сигнал на нашата отдаденост към пазара и клиентите"

 

„Френският пазар е един от най-важните за нас в Европа, имаме традиции тук и новата ни инвестиция показва още по-засиленото ни внимание към френските фермери.“ Това заяви Симеоне Морра, корпоративен бизнес директор на Argo Tractors, ден преди официалното откриване на новата база на компанията във Франция, което се състоя на 10.10.2019 г.

„Още през 2017 г. избрахме това място, като строежът започна през втората половина на 2018 г. и го завършихме за 12 месеца. Инвестицията е 4 млн. евро“, коментира още Симеоне Морра.

Базата е разположена на централно място, близо до френския град Лион, с добра видимост и близост до обработваеми полета. Разполага с шоу руум, тренировъчни зали за технически и продуктови обучения, зала за презентации.

„Тук показваме продуктовата ни гама, клиентите могат да тестват машините на полето. Окуражаваме нашите дистрибутори да ползват тази нова придобивка и да водят фермери тук.

Екипът ни отговаря за продажбени и следпродажбени услуги, маркетинг обучение, продуктово менажиране, имаме отдел продажби и административен персонал. Тук концепцията е същата като в Испания, където през септември 2017 г. беше открито подразделението на Argo Tractors AGRIARGO IBERICA. Имаме търговски клонове в Германия, Австрия и Обединеното кралство и Ирландия“, каза още корпоративният бизнес директор на Argo Tractors.

Журито на конкурса „Трактор на годината“ имаше възможност в аванс да разгледа новата инвестиция. Поводът за посещението – презентация и тест драйв на финалиста в конкурса - McCormick X7.624 VT-Drivе.

Тракторът е с мощност до 240 к.с. Оборудван е с нова ZF трансмисия 20/20, а двигателят отговаря на последните изисквания Stage 5 за вредни емисии и също така с увеличени сервизни интервали до 1200 часа. Превъзходната технология на тракторите си съответства с елитния интериор и екстериор на кабината. McCormick X7.624 VT-Drive е с нов дизайн на капака на двигателя и на покрива с 12 работни фара, чиито местоположения бяха променени, за да осигурят на оператора обзорна видимост дори при работа през нощта. За увеличаване на работното удобство, разположението на органите за управление върху подлакътника беше преразгледано, за да осигури подобрена ергономичност.

Освен всичко това, модерната система Fleet Management прави възможно прецизното управление на агропарка на всеки собственик на Landini или McCormick.

 

 

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.