1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ArmaTrac - въоръжени и за най-тежки условия

ArmaTrac - въоръжени и за най-тежки условия

Кооперация Китка показа на БАТА АГРО 2016 Есен новия модел от серия Lux

Кооперация Китка е официален дистрибутор в България на бранда ArmaTrac. На специално обособен щанд на изложението БАТА АГРО бяха изложени едни от най-продаваните трактори у нас, произведени от Erkunt Traktor Sanayii A.S., част от групировката ERKUNT - Турция. Акцент обаче е трактор ArmaTrac от серията Lux, модел 1104, с двигател Perkins, отговарящ на Tier 4 Interim.
На есенното издание на БАТА АГРО 2016 на щанда на кооперацията са представени още:

-култиватор за слята повърхност КП 8,4, предназначен за предсеитбена обработка на почвата, с работна ширина от 8,4 м, идеално решение за големи стопанства. Необходимата мощност на трактора за него е около 200 к.с. Култиваторът е сгъваем, с ширина в транспортно положение 4,6 м, което осигурява лесното му придвижване по републиканската пътна мрежа.

-ремарке с вместимост 20 тона, със система за разтоварване тип „бутаща стена“. За разлика от самосвалния принцип, тук няма ограничения при работа в затворени помещения.
Кооперация Китка, освен доставка на селскостопанска техника, предлага доставка на резервни части за трактори, зърнокомбайни, сеялки и култиватори.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.