1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. „Бързина, качество, коректност“ - клиентите говорят за ИНТЕРАГРИ България

„Бързина, качество, коректност“ - клиентите говорят за ИНТЕРАГРИ България

Данни от проучване на клиентска удовлетвореност на компанията

„Бързина, качество, коректност“  са най-често срещаните ключови думи, в отговорите на въпрос от проучването за клиентска удовлетвореност на ИНТЕРАГРИ България: „Моля, назовете 3 неща, от които сте доволни при работата си с Интерагри!“ .

Проучването за клиентска удовлетвореност се провежда в периода декември 2020 г. - януари 2021 г., посредством онлайн анкета, изпратена до представителна група клиенти на компанията.

„Мнението на нашите клиенти е ценно и стратегически важно за нас. С всичко, което правим се стремим да стоим близо до нашите клиенти, като ги познаваме и откликваме на техните нужди, така  усъвършенстваме нашата дейност и непрекъснато подобряваме качеството си на обслужване.“, споделят от маркетинговия отдел на Интерагри.

Според данните от репорта повече от 93% от анкетираните са доволни от техниката, предлагана от Интерагри България и със сигурност биха я препоръчали на свои колеги и приятели.

Данните сочат също, че New Holland е любима марка за 87% от анкетираните, а 83% от тях са избрали да работят с Интерагри, заради това че е единствен официален вносител на New Holland в България и са убедени в предимствата, които им носи това, като например: качествено продажбено и следпродажбено обслужване, допълнителна гаранция и специални условия от завода, както и редица други.

91 % от анкетираните са доволни от обслужването, което са получили от отдел „Сервиз и резервни части“ на Интерагри, като 49% от обслужванията са осъществени в рамките на 1 ден, а 38% до 48 часа.  Близо 97% от възползвалите се от услугите на „Сервиз и резервни части“ осъществят бърз и лесен контакт със специалистите в отдела. Най-високо оценен критерий на обслужването от „Сервиз и резервни части“ е бързина на реакция, следван от компетентност и комуникативни умения.

Според анализа на анкетираната аудитория – най-много са отговорилите от регионите на Пловдив, Добрич и София. Анкетата остава отворена за попълване тук

ИНТЕРАГРИ България АД е единствен официален вносител на марките самоходна и прикачна земеделска техника NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR и AGROJET за страната, като представлява още RAUCH, SOLA, KERNER, PROVITIS, BRAUN, FARMTECH, HAWE и др. Компанията разполага със собствени търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна и предлага цялостно продажбено и следпродажбено обслужване с интегрирани решения за земеделеието в България. За повече информация и контакти www.interagri.bg и тел. 0700 46 666.


 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.