1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. „БАТА АГРО” 2011 с повече участници и по-голяма изложбена площ

„БАТА АГРО” 2011 с повече участници и по-голяма изложбена площ

Селскостопанското изложение е единственото, на което качествата и техническите възможности на машините могат да бъдат изпитани на място

Предстоящото второ издание на селскостопанското изложение „БАТА АГРО” 2011 от 10 до 14 май, се радва на засилен интерес от страна на фирмите, занимаващи се с внос и търговия на земеделска техника, резервни части и др. До момента броят на подадените заявки за участие в тазгодишното изложение значително надвишава броя на заявките за същия период на миналата година.

Организаторите на „БАТА АГРО” 2011 съобщиха, че изложението ще бъде разположено на по-голяма площ, за да може фирмите, чиято дейност е свързана тясно със земеделския сектор, да представят повече машини, инвентар и др.

Повишен интерес се наблюдава от страна на банковите институции, които предлагат гъвкави лизингови схеми, както и от вносителите и търговците на леки автомобили.

Въпреки че средата на май е период на сеитба, голям брой фирми, предлагащи семена, препарати за растителна защита и посадъчен материал, ще вземат участие в изложението, тъй като само за пет дни то привлича земеделски производители от цялата страна. Само с едно издание моделът „под открито небе” и „на полето и за полето” се оказа печеливш и успя да спечели доверието на стопаните и инвеститорите в сектора.

„БАТА АГРО” е единственото изложение, на което качествата и техническите възможности на машините могат да бъдат изпитани на място.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.