1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Блясък, технологии и бъдеще при земеделската техника

Блясък, технологии и бъдеще при земеделската техника

Качеството е винаги на мода – това е принципът на Тайтън Машинъри България

В началото на м. юни в Стара Загора се проведе специализираното изложение за земеделие и селско стопанство БАТА Агро 2021. За пореден път Тайтън Машинъри се включи със свой щанд, където бе демонстрирана по-голямата част от техниката, която компанията предлага на земеделците, както и прецизните технологии, които са неразделна част от практиките на модерното земеделие.

Като представител на няколко световни бранда, Тайтън Машинъри България за пореден път показа, че качеството е винаги на мода. А красивият щанд и внушителните машини привлякоха погледите на гостите.

И този път шведският производител Vaderstad - световен лидер в почвообработващата и изсяващата техника, затвърди позициите си като водещ бранд в сегмента. Акцентът тази година са: дисковите култиватори Carrier, почвообработващата машина Top Down, есенните сеялки Rapid и Spirit. На щанда беше представен и световният рекордьор Vaderstad Tempo.

При тракторите от бранда Case IH серията Puma 165 е с нова визия и LED светлини. Серия Magnum представя напълно новия модел Magnum 340 AFS Connect, отличаващ се с внушителната си визия и впечатляващи параметри под капака.

 Тайтън Машинъри България

Качеството е винаги на мода – това е принципът на Тайтън Машинъри България

На щанда на компанията челно място заемаше доайенът при зърнокомбайните - Case IH Axial-Flow серия 250.

Вниманието на земеделците беше привлечено и от самоходната пръскачка Agrifac Condor Endurance II, която демонстрира не само забележителен външен вид, но и отличителна маневреност и бърза реакция на демо полето по време на изложението.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.