1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Богата гама от техника демонстрира „Фермер 2000” на изложението „БАТА АГРО 2010”

Богата гама от техника демонстрира „Фермер 2000” на изложението „БАТА АГРО 2010”

осителят на наградата „Трактор за 2009 г.” – моделът MF 8690 привлича любителите на високотехнологичните машини

„Посетителите са много, организацията е добра. Много сме доволни от изложението, защото имаме достатъчно изложбена площ за машините и възможност да ги демонстрираме. Удовлетворяват ни също така ниските разходи за участие в „БАТА АГРО” и от близката локация на провеждането му до базата ни в Стара Загора”, заяви Николай Ангелов – търговски мениджър на „Фермер 2000”.

Новостите, които фирмата представя пред гостите на изложението, са, на първо място, носителят на приза „Трактор на 2009 г.” моделът MF 8690. Другата иновативна машина е тороразхвърлящото ремарке с вместимост 8 куб.м на немската фирма „Gustower”.

Атрактивно предложение към фермерите също така е култиваторът-компактомат на чешката фирма „Farmet” с работна ширина 12,5 м. Интерес за зърнопроизводителите е системата за съхранение на зърно в полиетиленови тунели на аржентинската фирма „Richtiger”, а за есенната сеитба след няколко месеца успех на стопаните ще донесе сеялката „Kurt”. Истинско агрошоу направи демонстраторът Жаки Мерле, който има 25-годишен опит в тестването на телескопични товарачи. Той представи маневреността и капацитета на товарач „Маниту”.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.