Богата гама от техника демонстрира „Фермер 2000” на изложението „БАТА АГРО 2010”

осителят на наградата „Трактор за 2009 г.” – моделът MF 8690 привлича любителите на високотехнологичните машини

„Посетителите са много, организацията е добра. Много сме доволни от изложението, защото имаме достатъчно изложбена площ за машините и възможност да ги демонстрираме. Удовлетворяват ни също така ниските разходи за участие в „БАТА АГРО” и от близката локация на провеждането му до базата ни в Стара Загора”, заяви Николай Ангелов – търговски мениджър на „Фермер 2000”.

Новостите, които фирмата представя пред гостите на изложението, са, на първо място, носителят на приза „Трактор на 2009 г.” моделът MF 8690. Другата иновативна машина е тороразхвърлящото ремарке с вместимост 8 куб.м на немската фирма „Gustower”.

Атрактивно предложение към фермерите също така е култиваторът-компактомат на чешката фирма „Farmet” с работна ширина 12,5 м. Интерес за зърнопроизводителите е системата за съхранение на зърно в полиетиленови тунели на аржентинската фирма „Richtiger”, а за есенната сеитба след няколко месеца успех на стопаните ще донесе сеялката „Kurt”. Истинско агрошоу направи демонстраторът Жаки Мерле, който има 25-годишен опит в тестването на телескопични товарачи. Той представи маневреността и капацитета на товарач „Маниту”.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.