1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Case IH Axial-Flow®: Най-добрите хедери за най-добрите комбайни

Case IH Axial-Flow®: Най-добрите хедери за най-добрите комбайни

Те са предназначени за европейския пазар

Високата производителност на хедерите за прибирането на зърно е съществена част от наследството на Case IH Axial-Flow®. Марката е известна с надеждни и здрави високопроизводителни хедери, за да съответства на изискванията за капацитета на комбайните Axial-Flow®, това е идеалната комбинация за прибиране на реколтата от всички култури по целия свят.

Хедери от серията 3100

Хедерите от серията 3100 са новите допълнения към новата продуктова линия на Case IH и заменят сегашната серия 2100. Те представят най-новите постижения в технологията по прибиране на реколтата и са предназначени за постигане на максимална производителност на Axial-Flow®, без значение колко големи са стопанствата. Със съвременната висока мощност на Axial-Flow®, по-бързите скорости на прибиране на реколтата, подобрената генетика на културите, както и непредсказуемите климатични условия, серията 3100 е проектирана да събира ефективно при много високи нива на производителност.
Те са налични с 5 режещи ширини – от 7,62 м до 12,5 м. С тях се постига много по-последователен поток на масата, затова и за вършеенето се израходва много по-малка мощност.
Регулируемият ъгъл на режещата пластина, който е стандартен за всички хедери, е в състояние да отговори на променящите се полеви условия. Хедерите могат да бъдат доставени с гъвкав нож с ниско окачване, за прибиране на шушулкови култури като соя.

cornheader_4408f_af_71301_500

Хедери от серията 3016

Максималният капацитет за събиране и минималните загуби са двете от основните характеристики на хедерите Case IH. Хедерите от серията 3016 са подходящи за прибиране на много видове култури, включително боб, грах, леща. Ширините на хедерите са 3,6 м и 4,5 м. Чувствителните култури се подават без вреда на класовете или шушулките и по този начин загубите спадат.

terraflex_3020_af_72301_500

Хедер от серия 3020 за жътва при най-трудни условия

Хедерът 3020 е нова добавка към продуктовата линия на Case IH, заменящ модела 2020 и доказва иновациите в събиращата технология. Този хедер е създаден, за да увеличи продуктивността и работата в соевите полета или култури, които трябва да бъдат рязани близо до земята, с цел да се предотвратят загубите на зърно.
Онова, което отличава хедерите от серия 3020 от другите модели, е новата режеща пластина. Тя включва пълна окачваща система, която е създадена да следва постоянно променящите се контури на земята на ниска височина без да разкопава почвата.
Хедерите от серията 3020 на CASE IH са с работни ширини от 6, 7.6, 9.1 и 10.7 м с тежкотоварен единичен диск с нож като стандартно допълнение. Този нож се управлява от лявата страна и предвижда ненадминати възможности за рязане дори в най-взискателните условия на полето. Хедерите с ширина от 9,1 и 10,7 м. са налични и с диск с двоен нож. Двойно задвижващият нож е проектиран да се задвижва, както от лявата, така и от дясната страна на хедера, включително са добавени два ножа, които са наполовина дълги от дължината на цялата работна ширина. Това намалява натоварването на въртящия момент, упражняван върху системата за задвижване на ножа, когато се използват по-широките хедери.
 
Хедер модел 3050

С новия модел хедер 3050, Case IH допълва предлагането на хедери с работна ширина от 4,88 м до 12,5 м, за да изпълни исканията на всички клиенти. Благодарение на ефективната ширина на рязане от 12,5 м, този нов хедер дава възможност за увеличаване на капацитета. В допълнение, съществува полза по отношение на опазването на почвата, по-широките хедери означават по-малко преминавания и по този начин се намалява уплътняването на почвата. В същото време е доказано, че е по-икономично да се събира реколтата с по-бавна скорост, но в по-големи ширини.

Хедер за прибиране на царевица от серията 4400

af923_41_ft_header1_500

Новите хедери на Case IH от серията 4400 за прибиране на царевица са налични с 6/8/12 реда с разстояние съответно от 70 см, 75 см или 80 см. Като има предвид, че за 6 и 8 реда, разстоянието между всеки един от тях е 70 см, а всички 12-редови хедера са твърди; 6 и 8-редовите хедера с разстояние от 75 см/80см са сгъваеми и може да се създаде транспортна ширина по-малка от 3,45 м. Всички хедери от серията 4400 позволяват повече икономии на зърното поради новия си профил.

 

Етикети Case IH, хедери
Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.