1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. CASE IH представи в Германия уникалния верижен трактор Quadtrac 620

CASE IH представи в Германия уникалния верижен трактор Quadtrac 620

На полева демонстрация компанията показа и подобрения Maxxum CVX 130

Двудневно пътуване до красивия Магдебург, разположен на река Елба в Източна Германия, организирано от CASE IH, представи премиерата на най-мощния до момента верижен трактор в света Quadtrac 620 и подобреният Maxxum CVX 130.

Специално за гостите и журналистите, отразяващи събитието, беше организирано нощно шоу с барбекю, на което по ексклузивен начин беше представена „Перлата на CASE” – Quadtrac 620, притежаващ уникалния двигател ASP. Системата за прецизно земеделие AFS, внедрена в машината, осигурява максимална точност и по-висока производителност.

Гостите на събитието посетиха немска ферма, която работи от 20 години с лидера CASE и е изцяло оборудвана с високотехнологичните машини на компанията.

На специално подготвените демонстрационни опити на полето бяха презентирани иновативните предложения на американската компания. Възможността да се наслади на перфектната система и технология на впечатляващия Quadtrac 620 получи и нашият екип, чрез Ride and Drive шоу.

Quadtrac 620 е с максимална мощност от 692 к.с. и притежава най-високата производителност в съчетание с оптимално сцепление и максимална защита на почвата. Той може да се управлява под товар във всяка работна ситуация и предлага оптимална производителност, дори и във влажни или трудни почвени условия. Прецизно регулираният горивен процес без рециклиране на отработените газове през двигателя отбелязва забележим спад в разхода на гориво.

Едно от най-впечатляващите качества на Quadtrac 620 е възможността за опазване на земята и ниския разход на гориво. Неговата най-голяма кабина на пазара има нови функции – като вентилация на седалката на водача и нови широкоъгълни огледала за обратно виждане.

Quadtrac тракторите са оборудвани с Productivity Automatic Management (APM), която автоматично избира най-добрата комбинация от скорост и оборотите на двигателя за всеки инвентар и вида на терена. Когато APM е активен, водачът трябва само да въведе желаната скорост на шофиране.

Quadtrac 620 е снабден с модерна GPS система и прожектори HID, които подобряват видимостта през нощта.

Целия материал на Теодора Кокаланова четете в рубрика Актуално на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.