1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Case IH разширява своето порт фолио от трактори, възраждайки легендарната марка „Farmall”

Case IH разширява своето порт фолио от трактори, възраждайки легендарната марка „Farmall”

Те са в диапазона 55-115 к.с. и са подходящи за всякакви приложения

Case IH разширява своето порт фолио от трактори в мощностния дипазон от 55 до 115 к.с., възраждайки легендарната марка „Farmall”. Това са многоприложними трактори с мощни и икономични двигатели, множество функции, опции и спецификации с цел да бъдат по лесно приспособени към различните операции.

dsc09382_1_448_02С представянето на новите серии трактори Farmall U, Farmall C и Farmall A, името Farmall, което има дълбоки корени в историята на CASE IH се връща на преден план в земеделието. Деветдесет години след предствянето на първите серии Farmall, тяхната надеждност и гъвкавост жъне успехи в цял свят. Поради тези причини Case IH реши да стартира новите си линии трактори под известното име Farmall, поради факта, че новите модели имат същите качества, като здравина, комфорт и икономичност. Световната премиера на новите серии беше в края на м. юли в Швейцария.

Farmall U - за малки стопанства и средни стопанства

Farmall U серията е изцяло нова разработка,  проектирана да бъде подходяща както за малки стопанства, така и като помощен трактор в по-големи стопанства. В допълниение на новия дизайн, Farmall U серията е оборудвана с изцяло нов 3,4 литров двигател с common rail система за впръскване на горивото, турбокомпресор с интеркупер и EGR система за обработка на изгорелите газове. Трите модела от серията Farmall U са съответно 95, 105 и 115 к.с. За да отговори на Tier 4 изискванията за вредни емисии инженерите на Case IH са взели решение да изполват система за външна рециркулация на отработените газове (EGR), като затова използват дизелов катализатор и филтър за твърди частици.

Трансмисиите могат да бъдат съобразени в съотвествие с предназначението на трактора, като трансмисията 12х12 с Powershutlle е стандарт за всички модели. Като опция се предлага трансмисия 24х24 с Powershutlle и трансмисия 20х20 Powershutlle с пълзящи предавки.

Мощна навесна система

Налице са допълнителни подобрения в задната част на трактора. Максималният капацитет на повдигане на навесната система с електронен контрол е до 5400 кг, като всички функции могат да бъдат лесно управлявани само от един бутон.

 Ново: Удобна предна хидравлика

Предната част на Farmall U също е изцяло преработена, като това позволява монтаж на предна навесна система. Подобреното управление и подобрената производителност на навесната система свежда до минимум натоварването на предния мост. Има възможност за монтаж на преден ВОМ.

Целия материал за тракторите с марка „Farmall” четете в рубрика Актуално на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.