1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Четвъртата генерация на серията „S” при тракторите VALTRA предизвика огромен интерес на миналото изложение „АГРИТЕХНИКА”

Четвъртата генерация на серията „S” при тракторите VALTRA предизвика огромен интерес на миналото изложение „АГРИТЕХНИКА”

Моделът VALTRA S354 бе награден със златен медал

Съвсем наскоро моделът VALTRA S354 бе награден със златен медал на изложението за земеделска техника „Полагра” в Познан, Полша.

Този престижен златен медал се присъжда за иновативни продукти, изградени със medal_web_valtra_206съвременни технологии от най-високо ниво на разработка. За съдии бяха избрани експерти в селскостопанската област и организаторите на изложението. Председател на журито бе проф. д-р. Грегор Скрипцзак, ректор на Университета за природни науки в Познан, Полша.

„Полагра” е едно от най-важните селскостопански изложения в Полша и привлича повече от 40 000 посетители от 16 държави и ние сме много щастливи, че именно скандинавската марка, която се е доказала като качествен производител спечели златния медал за иновации.“ – заяви ректора на Университета.

Официален представител на тракторите VALTRA за България е фирма Златекс.
ЗЛАТЕКС се открои като ключов вносител на иновативна, високопроизводителна техника за България. В портфолиото й са марки като FENDT, RABE, RAUCH, HAWE, KRONE, KERNER ,SOLA, и др.

obraz_298_1955

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.