1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ

ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ

ИНТЕРАГРИ България е един от водещите доставчици на самоходна земеделска техника, прикачен инвентар, резервни части и сервизни услуги с изградена мрежа от локации в цялата страна. ИНТЕРАГРИ е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за страната. С над 120-годишна традиция и доказано технологично превъзходство, като носител на 3 поредни рекорди на „Гинес“, марката New Holland e добре познат и предпочетен бранд за земеделска техника, както в световен мащаб, така и в България. Компанията представлява още добре познати премиум марки марки за прикачен инвентар – Kinze, Bednar, Rauch, MacDon, Brantner, Kongskilde, Cochet, Provitis, Irrimec и др., с което доказва стремежa си да предоставя качествени комплексни бизнес решения за своите клиенти.

interagri

ИНТЕРАГРИ се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване в търговско-сервизната си мрежа на територията на цялата страна. Всяка година продажбено-сервизните комплекси  на компанията преминават през сертификационна програма за качество на обслужване TOP PARTNER на NEW HOLLAND. Тази програма гарантира висок стандарт на всички нива на обслужване в базите на официалния вносител и е гаранция за добре направена инвестиция. Изискванията, за които следи одита, включват набор от стандартизирани работни процеси и правила на организация, задължително оборудване, маркетингови дейности, търговия  и т.н., като гарантират, че обслужването отговаря на критериите на световно ниво.

interagri

В отговор на клиентските потребности, ежегодно се провеждат професионални и продуктови обучения, както и събития от типа Дни на отворените врати. В изминалите месеци бяха проведени поредица от майсторски класове за оператори на комбайни New Holland в тренинг центъра на ИНТЕРАГРИ в гр. Русе, както и Дни на отворените врати в търговско-сервизните комплекси на компанията в градовете Харманли и Пловдив (Граф Игнатиево).

Фокусът в продуктовото представяне тази година беше зададен на щанда на ИНТEРАГРИ на БАТА Агро 2022 и включва: първият и единствен 100% трактор на метан в света New Holland T6 Methane Power, обновеният със Stage V Гинес рекордьор зърнокомбайн от най-висок клас New Holland CR, усъвършенстваните модели трактори със Stage V,в това число и тракторите от висок клас на New Holland T7 HD и T8 Genesis с интегрирана интуитивна навигационна система PLM Intelligence. По време на събитията, клиентите имаха възможността да се запознаят с продуктова презентация, както и да обсъдят наживо всяка, интересуваща ги тема от света на технологичните иновации на New Holland.

Повече информация за продуктите и услугите от портфолиото на ИНТЕРАГРИ България, можете да получите на тел. 0700 46 666, както и на www.interagri.bg и http://facebook.com/interagri.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.