1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Дни на отворените врати в ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ през август

Дни на отворените врати в ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ през август

Интерагри България е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за България. С над 120-годишна традиция и доказано технологично превъзходство, като носител на 3 поредни рекорди на „Гинес“, марката New Holland e добре познат и предпочетен бранд за земеделска техника, както в световен мащаб, така и в България. В стремежа си да предоставя качествени комплексни бизнес решения за своите клиенти, компанията представлява още добре познати премиум марки марки за прикачен инвентар – Gregoire Besson, Kinze, Agrojet, Rauch, Cochet, Provitis и др.

Интерагри България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти и партньори, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване в своите 12 собствени продажбено-сервизни комплекси на територията на цялата страна.

В стремежа си да задоволи всяка индивидуална потребност, като отговори максимално на нуждите на своите клиенти, Интерагри България демонстрира стремежа си да стои близо до тях. Като част от тази стратегия са и предстоящите събития от поредицата Дни на отворените врати, които ще се проведат в края на август в търговско-сервизните комплекси на компанията в градовете Русе, Стара Загора, Харманли и Пловдив.

Събитията ще се състоят от 11 ч., както следва - на 27 август в Интерагри Русе, 28 август в Интерагри Стара Загора, 29 август в базата на компанията в гр. Харманли, на 30 август в Пловдив - Граф Игнатиево. 

Гвоздеят на Дни на отворените врати през настоящата година ще бъде представянето на световните Гинес рекордьори от серията CR, както и уникалният и мултифункционален гроздокомбайн Braud на New Holland.  По време на събитията, клиентите ще имат възможността да тестват машините, както и да обсъдят всяка, интересуваща ги тема от света на технологичните иновации на New Holland. По традиция, като комплимент от завода, всеки клиент, закупил зърнокомбайн New Holland ще получи специален сертификат Harvest Masters, който ще бъде връчен официално в рамките на събитието. Всички присъстващи ги очакват много изненади.

Повече информация за Дни на отворените врати, както и за продуктите и услугите от портфолиото на Интерагри България, можете да получите на тел. 0700 46 666, както и на www.interagri.bg и http://facebook.com/interagri.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.