1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Добрички панаир АД връчи своите отличия

Добрички панаир АД връчи своите отличия

Снимка:

Titan machinery Bulgaria и Агротрон М грабнаха статуетките

За 21-ви път Добрички панаир АД връчи традиционните си отличия за фирмите-изложителки в Международното изложение „Селското стопанство и всичко за него“. Наградата за фирма с най-голям пазарен дял на селскостопанска техника у нас грабна Titan machinery Bulgaria. Статуетката бе връчена от кмета на Добрич Детелина Николова. Изпълнителният директор на българо-американското дружество Диляна Иванова благодари и подчерта, че ключът за успеха на земеделските производители е в тяхното партньорство с Titan machinery Bulgaria.

Статуетката за най-добро търговско представителство отиде при „Агротрон М“. Фирмата е вносител на трактори, комбайни, земеделски инвентар на редица европейски фирми.

Грамота за български производител получи фирма „Орудица 2000“ – Елхово. Грамоти за успешно представяне на изложението получиха още BISO България и Агроконсулт ЕООД.

Над 160 фирми от 15 държави участват в Международното изложение в Добрич. 25% от фирмите се представят за първи път. В съпътстващата програма за днес, 28 август, са предвидени лекции за екологичното земеделие в Русия, възможностите за подпомагане на производителите чрез Националната служба за съвети в земеделието и откриване на фотоизложба от БДЗП „Зрънце любов във вашия фотообектив“ с фотографии на диви птици.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.