1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Един от абонатите на списание „АгроКомпас” ще спечели култиватор на „Раломекс”

Един от абонатите на списание „АгроКомпас” ще спечели култиватор на „Раломекс”

Машината ще бъде показана по време на изложението „БАТА Агро” в Стара Загора, което стартира на 11 май

Тази година един от абонатите на списание АгроКомпас” ще получи чисто нов окопен култиватор КОВ-4,2, специално изработен от българския производител на земеделски машини „Раломекс”. Той е предназначен за междуредово окопаване на високостеблени култури – царевица, слънчоглед, тютюн и др. Може да бъде нагласен и на междуредие 60–70 см, 80–90 см и 110 см и да работи на дълбочина 4–10 см. Основната му комплектация включва работни органи за окопаване и загърляне. Работните органи могат да се регулират индивидуално. За него е необходим трактор в диапазона 60–80 к.с. Подарък от „Раломекс” за печелившия са бандажи за култиватора.

Дружеството е известно с традициите си в производството на качествена и здрава почвообработваща техника. Българската фирма е в крак с най-новите тенденции в земеделското машиностроене и постоянно усъвършенства изработваните изделия. При конструирането на машините инженерите на завода в гр. Завет се съобразяват и с изискванията на фермерите.

Управителят на ПК „Агромедия” Цветан Гърбешков с удоволствие ще подари тази нова машина, произведена от „Раломекс”, защото вярва, че спечелилият наградата ще остане впечатлен от работата на машината и благодарение на нея ще прави качествени почвообработки. А мисията на списанието е да ориентира земеделските стопани във вярната посока на агробизнеса, която задължително ще води до по-висока рентабилност и ефективност. А подкрепата на българското производство е не само израз на уважение към българския интелектуален труд, но и признание, което „Раломекс” заслужава – заради добрите идеи, въплътени в здрави, надеждни и силни машини, които са се доказали по българските полета.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.