1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Един от ключовите партньори на Titan Machinery Bulgaria – с награда за иновация от Пловдивски панаир

Един от ключовите партньори на Titan Machinery Bulgaria – с награда за иновация от Пловдивски панаир

Снимка:

Kverneland Group получи престижния приз за концепцията IM Farming

На официална церемония още в първия ден от провеждането на изложението АГРА 2014 Kverneland Group, един от ключовите партньори на Titan Machinery Bulgaria, получи награда за иновация от Пловдивски панаир за концепцията IM Farming.

„Ние навлизаме в нова ера в земеделието, което става все по-интелигентно и с това фермерите правят голяма стъпка по отношение на технологиите“, коментира Ролф Алмендингер, продуктов мениджър на пръскачки и торачки в компанията.

IM Farming помага на фермерите да изберат точната технология за своите стопанства. Това включва използването на ISOBUS машини. Следващата стъпка в надграждането им е използването на ISOBUS терминал, чрез който може да се използва автоматичен контрол на секциите на машините по време на работа на полето. И последната стъпка е използването на интелигентни технологии, като например GEOSpread, което е умен контрол на пръскането.

            img_9175_1_448

„Имаме 25-годишен опит по отношение на ISOBUS. Много голямо предимство на Kverneland Group е, че ние сме независими от други компании по отношение на електрониката, защото ние имаме отдел, който се занимава специално с това“, заяви Руд Шверс, продуктов мениджър. 

Представителите на Kverneland Group показаха на посетителите на щанда на Titan Machinery Bulgaria IsoMatchInDemo – устройство, с вграден ISOBUS щепсел, който симулира машините на Kverneland Group на всеки ISOBUS трактор.

С IsoMatchInDemo преимуществата на машините на Kverneland Group се демонстрират без да е необходимо свързване към реалните машини. Този продукт носи огромни ползи както за дистрибуторите, така и за производителите на трактори и за крайните потребители.

Другата иновации от компанията е IsoMatch Simulator, удобно PC приложение за демонстрация на използването на IsoMatchTellus и Kverneland Group Machines. По този начин търговци, потенциални клиенти, или например, студенти, могат да научат за прецизното земеделие и за ISOBUS технологията на всеки компютър.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.