1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Ексклузивно у нас - трактор от новата Серия Т5 на NEW HOLLAND

Ексклузивно у нас - трактор от новата Серия Т5 на NEW HOLLAND

ИНТЕРАГРИ България с предпремиера на БАТА АГРО 2016 Есен

Един от основните акценти на БАТА АГРО Есен е предпремиерата на новата серия трактори на NEW HOLLAND Т5. Официално машината ще започне да се предлага в края на тази година, но ние като единствен официален вносител на марката NEW HOLLAND сме изложили ексклузивно един трактор от новата серия за нашите клиенти, научихме от Николай Петков, продуктов мениджър трактори в ИНТЕРАГРИ България.

„Новостите при машината са, че двигателят вече отговаря на изискванията за вредни емисии Тier 4B, като за това се използват единствено и само катализатори, без да е нужно да се сменят скъпи филтри.

Друга новост при модела е, че вече има възможност за активно окачване на предния мост, което в комбинация с активното окачване на кабината, дава ненадминат комфорт по време на работа. Тракторът вече може да бъде оборудван едновременно с преден навес и с преден товарач, без това да пречи на двете устройства да работят заедно. При оборудването на машината с челен товарач има възможност за поставяне на механичен или електрохидравличен джойстик за управление на товарача, на който има интегрирани бутони за смяна на предавките, което е изключително удобно. Друга новост при тази серия е възможността за оборудване с LED работни светлини, които дават много по-добра осветеност при работа на тъмно.“

Новата серия Т5 е представена от 3 модела в мощностния диапазон от 99 до 117 к.с. и е създадена, за да отговори на постоянно повишаващите се изисквания на животновъдите и на търсенето на по-пъргав трактор в този мощностен диапазон от млекопроизводителите и смесените стопанства.

Освен ексклузивния модел трактор от Серия Т5, гостите на щанда на ИНТЕРАГРИ за пореден път могат да разгледат истинските рекордьори при прибиращата техника - зърнокомбайните NEW HOLLAND, както и специализираните трактори от същия бранд - незаменими помощници във фермите и овощните градини.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.