1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Елтрак - да пазаруваш онлайн е по-изгодно

Елтрак - да пазаруваш онлайн е по-изгодно

5% отстъпка за всяка покупка чрез онлайн магазин В2В през 2018

Елтрак България модернизира процеса на пазаруване на резервни части чрез онлайн магазин.

Новата услуга В2В пести време и пари на клиентите. Освобождава ценно време на служителите, намалява и елиминира вероятността от връщане или повторение на направени вече поръчки. Интегрирана система следи за лесно откриване на правилната част чрез 3D системи и снимки. Клиентите могат да получат информация за наличности и цени в реално време. Сред опциите са получаване на имейл за потвърждаване на поръчката и проследяване на статуса й, лесно изтегляне на фактури,  достъп до тях отвсякъде и по всяко време. Всичко това съкращава престоя на аварирали машини, причинен от объркани поръчки на части.

Не просто онлайн магазин, а портал, където можете да проследите всички транзакции между Вас и Вашия дилър на Cat в реално време

Научете повече за това как онлайн системата В2В рационализира процеса на покупката Ви на резервни части като попълнете регистрационната форма на адрес: http://b2b.eltrakbulgaria.com

През 2017 г. онлайн магазинът за части В2В опрости процеса и го направи по-лесно достъпен за своите клиенти. С денонощния си достъп до над 1,4 милиона части Cat клиентите на системата пестят над 50% от своите разходи предвидени за конкретна покупка. Освен това онлайн магазинът за части В2В гарантира точността на поръчките, намалява с 80% риска от скъпо струващи грешки. Над 1,5 милиона транзакции годишно се извършват чрез системата В2В.

Елтрак– пазарувай изгодно. Влез в онлайн магазина за резервни части В2В и направи своята поръчка още сега. Спести пари и време. Гарантирай сигурността за бърза и точна доставка.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.