1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Фермер 2000 добави към портфолиото си торачките на Tulip

Фермер 2000 добави към портфолиото си торачките на Tulip

Машините се предлагат с гаранция 2 години

Tulip, холандският лидер в производството на тороразпръскващи машини, държи на високото качество, като за целта използва машини от последно поколение за 3D рязане на металите. Всички детайли се боядисват прахово, а висококачесвеното прахово покритие дава дълъг живот на машините, като ги предпазва от агресивното действие на тора.

Предлаганите тороразпръсквачки са с обем на бункера от 760 до 3600 литра и работна ширина от 6 до 36 метра. Едно от предимствата на тарачките Tulip, е че са с противоположно въртящи се /навътре/ един към друг дискове, което позволява равномерно разхвърляне на тора. Точната настройка на ширината на разпръскване се осъществява със смяна на зъбната предавка, като в същото време тази смяна се осъществява много лесно. Торачките имат Easytronic терминал, с тъч скрийн и цветен дисплей, който е свързан с компютъра на машината и следи за прецизното спазване на нормата. Моделите от сериите SXe и SXi са с хидравличен контрол на системата за окачване и телескопичен кардан, който може да бъде разтегнат до 30 сантиметра. При моделите SXi имат интегриран кантар за автоматично дозиране на предварително зададената норма.

Премиерата на машините ще се състои на пролетното издание на БАТА АГРО.

Официален представител на бранда Tulip е фирма Фермер 2000. Повече информация ще намерите на адрес:  http://farmer2000.com/.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.