1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Фирма „ОПТИКОМ” предлага гаранция 2 години или 2000 м/часа за телескопичните товарачи JCB

Фирма „ОПТИКОМ” предлага гаранция 2 години или 2000 м/часа за телескопичните товарачи JCB

В добавка има и подарък – опцията LiveLink, с която посредством сателит и интернет се следи работата на машината дистанционно

„ОПТИКОМ” излиза с неустоими предложения по отношение на универсалните телескопични товарачи на JCB. Те вече се предлагат с удължена 2-годишна гаранция или 2000 м/часа. В добавка има и подарък – опцията LiveLink, с която посредством сателит и интернет се следи работата на машината дистанционно и собственикът има достъп до разнообразна информация и възможност за задаване на параметри за работа и контрол от разстояние.

Стилен дизайн, отлична ергономичност и впечатляващо богато стандартно оборудване са характерни за серията JCB Loadall Agri. Със странично монтирания двигател и ниско монтираната стрела тези машини предлагат фантастична видимост и върхова стабилност при вдигане на товари. Три режима на управление гарантират перфектна маневреност. Без значение дали се манипулира зърно, тор, силаж или се подреждат бали, телескопичните товарачи на JCB дават мощност, скорост, прецизност и отличен контрол, необходими за бърза, ефективна и безопасна работа.

От фирмата напомнят, че товарачите имат и нов интериор в кабината, за да се подобри още повече работната среда за операторите на машините.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.