1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Фирма „ОПТИКОМ” предлага пълна 3-годишна гаранция за зърнокомбайните LAVERDA

Фирма „ОПТИКОМ” предлага пълна 3-годишна гаранция за зърнокомбайните LAVERDA

Тя е в допълнение към изгодния 4-годишен лизинг с 0% лихва

Фирма „ОПТИКОМ”, която е официалният вносител на комбайните LAVERDA, обяви, че за всички новозакупени зърноприбиращи машини предлага пълна 3-годишна гаранция, считано от февруари 2012 г. в допълнение към изгодния 4-годишен лизинг с 0% лихва. Изгодната оферта ще зарадва зърнопроизводителите, които ще инвестират в едно по-сигурно, спокойно и бързо прибиране на зърното с иновационните машини на LAVERDA.

В продуктовата гама на LAVERDA за сезон 2012 присъстват високопроизводителни, комфортни и икономични комбайни. Серията М 400 ADVANCED включва модели с мощност 276 и 360 к.с. и с многофункционална система за вършитба и сепарация – Multi Crop Separator Plus. В серия М 300 присъстват машини, които са създадени да прибират различни култури, да се адаптират към всякакви условия на жътва и състояние на посева. Снабдени са с изключителните иновационни и патентовани системи GSAX, MCS и PFR, чрез които се гарантират отлични резултати. Икономичните серии M 200 и 200 REV се отличават с надеждност, мощност и производителност, което е съчетано със сравнително ниска финансова инвестиция. Серия RICE е предназначена за тежката жътва на ориз. Всички елементи, подложени на абразивното въздействие на тази култура, са изработени или напластени с износоустойчива стомана – целошнек, лопатки на елеваторите и т.н.

„ОПТИКОМ” предлага и серия самонивелиращи комбайни за жътва по наклонени терени, така както на равно поле – сигурно, чисто, без загуби и с върхова производителност. Всички тези брилянтни машини са с пълна 3-годишна гаранция, която ще даде спокойствие и сигурност на зърнопроизводителите.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.