1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Големи площи, високи очаквания – да, това е вашата пръскачка!

Големи площи, високи очаквания – да, това е вашата пръскачка!

Нов модел самоходна френска пръскачка впечатлява с размери и производителност

Високопроизводителна, икономична, здрава - това е самоходната пръскачка ARTEC Н40. С гигантските си размери тя се извисяваше над всички останали експонати на изложението БАТА АГРО в Стара Загора.

На щанда на фирма Агримашин, официалния представител на френския производител ARTEC, ни посреща усмихнатият екип начело с управителя Бойка Стоименова.

Специален гост беше Бастиан Боден, главен изпълнителен директор на ARTEC. Ето какво разказа за пръскачката.

Бастиан Боден, главен изпълнителен директор на ARTEC

Бастиан Боден, главен изпълнителен директор на ARTEC

„Особено ми е приятно да ви представя машината H40, която представлява хидростатична версия с променливо междуосие, с крила максимум 50 метра. Машината е снабдена с цистерна с обем 5000 литра и двигател с мощност 250 к.с. Максималната ѝ скорост при движение по пътищата е 40 км/ч, а при работа в полето 25 км/ч. В нея са внедрени множество иновации, като например, система за импулсно пръскане Dynapulse, с прекъсване на пръскането дюза по дюза в различните секции.

Имам удоволствието също така да ви представя новото попълнение в гамата на марката - F40Evo, съвсем нова самоходна машина за пръскане с множество нововъведения: нова конзола в кабината, нова конзола в подлакътника с импулсна трансмисионна система от тип с променлива скорост.

На второ място – цистерната за препарат е от инокс, с максимален обем 6000 литра.“

Машината се задвижва от новия двигател Volvo с мощност 280 к.с., също с множество нововъведения и с нов дизайн.

Подсиленото U-образно шаси, изцяло механично заварено, е истински еталон по отношение на надеждността. То позволява снижаването на центъра на тежестта за по-голяма стабилност по време на работа и транспорт и перфектно интегрира компонентите за по-голяма стабилност при работа и по време на транспорт. Автоматичното следене на височината на рампата може да бъде с 3 или 5 сензора, които действат независимо между дясна и лява страна, позволявайки на рампата да следва формата на земята.

„На това изложение ние се представяме заедно с фирма „Агримашин“ - нашия български дистрибутор, която много ни съдейства да развиваме и да популяризираме нашата марка“, каза още Бастиан Боден.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.