1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ХVІІІ-то международно изложение „Селското стопанство и всичко за него”

ХVІІІ-то международно изложение „Селското стопанство и всичко за него”

От 31 август до 4 септември 2010 г. ще проведе Добрички панаир АД

От 31 август до 4 септември 2010 г. Добрички панаир АД ще проведе ХVІІІ-то международно изложение „Селското стопанство и всичко за него”, като утвърден форум на модерния агробизнес в България, център за обсъждане на съвременните предизвикателства и тенденции за развитие на селското стопанство в Европейския съюз за обмен на информация за установяване на контактите между производителите и науката.

10 дни преди старта  на изложението участие са заявили 140 фирми от страната Директно участие са заявили  фирми от Украйна, Полша, Словакия, Румъния, Унгария  и Сърбия. Наблюдава се засилен интерес от страна на български производители на земеделска техника и инвентар.

В рамките на изложението ще бъдат проведени дискусии по актуални въпроси и проблеми на селското стопанство и полеви демонстрации на почвообработваща техника.

Наградите на Добрички панаир АД тази година ще бъдат връчени в две категории -  за Търговско представителство и Иновации в селското стопанство, на 31.08.2010 г. от 20:00часа, р-т „България” гр. Добрич.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.