1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. И през 2011 г. „Булагро” ще обслужва клиентите си по отношение на договорените нови машини „VALTRA” и сервизирането на наличния парк

И през 2011 г. „Булагро” ще обслужва клиентите си по отношение на договорените нови машини „VALTRA” и сервизирането на наличния парк

Изявлението на компанията идва ден след като „Варекс” стана официален представител на финландските машини

От 2004 г. до сега „Булагро Груп Холдинг” ЕАД, в лицето на една от дъщерните си компании „Агритрак” АД, представлява финландския производител на трактори „VALTRA”. За тези 7 години марката стана популярна на българския пазар и привлече клиентите с качество, функционалност и надежден сервиз, пише  в прессъобщение на фирмата до медиите.

Като част от стратегията си за развитие, „Булагро” винаги е разчитало да развива бранд, който включва в себе си и трактори и комбайни, за да отговори комплексно на интересите на многобройните си клиенти. В тази връзка компанията ни преразгледа отношенията си с „VALTRA” и реши да се оттегли от представителството й, за да се концентрира върху развитието на стратегическата си цел.

От фирмата уточняват: „Булагро”/„Агритрак” потвърждава и подкрепя становището, съгласувано с AGCO/„VALTRA”, че клиентите на „VALTRA” могат напълно да разчитат на нашите услуги и през 2011 г. независимо дали това касае покупката на договорени вече нови машини или сервизиране на наличния парк.

Във фокуса на бизнес модела на групата е първокласното и пълно обслужване на крайния клиент от агрохимикалите и семената, през горивата и застраховките до продажбата и сервиза на селскостопански машини. Тази трансформация не трябва и няма да засегне интересите на нашите клиенти и ангажимента ни към тях за в бъдеще, се изтъква в прессъобщението.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.