1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Иновативната трансмисия на NEW HOLLAND Autocommand предоставя нови възможности

Иновативната трансмисия на NEW HOLLAND Autocommand предоставя нови възможности

Тя се предлага за серията Т6 при моделите T6.140, T6.150 и T6.160

Иновативната трансмисия на NEW HOLLAND Autocommand предоставя нови възможности

Разработена от New Holland, новата трансмисия Autocommand се предлага за серията Т6 при моделите T6.140, T6.150 и T6.160. Тази CVT трансмисия oт ново поколение осигурява повишена ефективност благодарение на адаптивноста си по време на работа.

Страхотна маневреност, подобрено сцепление, по-високи мощности

                 new_picture_5_381

Създайте трактора на мечтите си с новите седем модела в серията Т6. Изберете Вашия набор със опции от безкраен лист от възможности, като предна навесна система, челен товарач, нископрофилна или стандартна кабина, пъргав четирицилиндров или мощен шестцилиндров двигател, трансмисия ElectroCommand и впечатляващо съотношение тегло / мощност от само 28,6 кг/к.с. Транспорт, култивиране, пръскане, сеитба, работа в стопанството. С Т6 всичко това е лесно.

360° видимост

            new_picture_4_388_01

Искате пълна видимост? Тогава водещата в индустрията кабина Horizon на NEWHOLLAND е решението за вас. На пътя, в стопанството или на полето, имате пълна и непрекъсната видимост, за да се съсредоточите върху работата си. Винаги. Искате да работите с челен товарач? За пълна видимост изберете напълно отваряемия прозрачен капак нa покрива на кабината, която предоставя изключителен комфорт благодарение на ниво на шума от само 71 db(A).

ELECTRO COMMAND ™

                 new_picture_4_377

Трансмисията ElectroCommand позволява смяна на осем предавки с +/- бутони на контролния лост, а трети бутон променя диапазона. Избраната скорост се визуализира на голям дисплей. Допълнително 17-та директна скорост може да бъде избрана, позволяваща транспортна скорост от 50 км/ч. или редуцирана скорост от 40 км/ч. за икономия на гориво. Технологията IntelliShift, която се предлага стандартно, се грижи за избора на правилна предавка за извършваната операция, осигурявайки плавна смяна на предавките и по-голям комфорт на оператора.

Проектирани да посрещнат вашите нужди

Гамата се предлага с четири и шест - цилиндрови двигатели с ECOBlue™SCR технология
за максимална гъвкавост.

            new_picture_6_448_01

 

Етикети New Holland, Т6, Autocommand
Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.