1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Интелигентни технологии от Универсал НВГ, гр. Долна Оряховица

Интелигентни технологии от Универсал НВГ, гр. Долна Оряховица

Ще ги намерите на БАТА АГРО Пролет 2016

Все по-интелигентно и прецизно земеделие. На това ще акцентира Универсал НВГ при участието си на БАТА АГРО Пролет. Компанията ще представи софтуера 365 Farm Net, с който може да управлявате цялото си земеделско стопанство. Той е сигурен, ефективен и мобилен. Приложенията на софтуера позволяват да организирате работата си в движение.

Друго иновативно предложение от Универсал НВГ е ГеоСис – технология за мониторинг състоянието на посевите. Тя дава възможност за проследяване на тяхното развитие почти в реално време, с цел вземане на навременни мерки за подобряване на добива. Чрез дългогодишното използване на картирането на вашите полета може да бъде изградена карта на почвения потенциал за всеки един блок.

На БАТА АГРО Универсал НВГ ще акцентира и на технологиите за прецизно земеделие на Мюлер Електроник. Това са навигации и автопилот системи, с които се постига точност и прецизност на изпълняваните операции на полето и се пестят време и средства.

Компанията ще представи 4-корпусен плуг и 6-метрова дискова брана на Брикс. Сред експонатите на щанда на фирмата ще има шредери и мулчери, сеносъбирачи и сенообръщачи.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.