1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Интерагри - победител в конкурса „Принос в механизацията“

Интерагри - победител в конкурса „Принос в механизацията“

Фирмата получи две от наградите в направление „Иновации“

Официалният вносител на световната марка за земеделска техника New Holland за страната - Интерагри България, получи 2 от наградите в направление "Иновации" на ежегодните отличия "Принос в механиацията" на вестник "Земеделска техника".

Първа награда беше отсъдена за комбайн New Holland CR10.90 Revelation в категорията "Самоходни прибиращи машини - Големи стопанства".

Трактор New Holland T6 Dynamic Command беше отличен в категория "Енергетични машини - Средни стопанства".

И двете машини бяха показани на тазгодишното изложение БАТА Агро, което се състоя през м.май в Стара Загора. Най-новият модел комбайн CR 10.90 Revelation е последният от 3-те Гинес рекордьора от серията CR на комбайни New Holland, тествани в реални условия за най-висока производителност при жътва. Уникалната двуроторна технология на New Holland предоставя най-висока производителност и рекордно чиста продукция.  Единственият комбайн в света от Клас 10 – CR10.90 е истински технологичен шедьовър. Той предоставя не само ненадмината ефективност, но и единствени по рода си рентабилност и комфорт на работа. Сред множеството иновации вложени в този чистокръвен победител са патентованите технологии на New Holland, Self-Leveling, Opti-Fan™ и Opti-Clean™. Новата трансмисия Dynamic Command увеличава многократно ефективността и води до по-ниско потребление на гориво.

Събитието по връчване на наградите на победителите в конкурса се провежда за 5-ти пореден път. На него присъстваха официални гости и представители на земеделското министерство, Селскостопанска академия и няколко висши учебни заведения от страната.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.